2022-02-28 10:46:18• hírek • Szatmár.ro

Vasárnap bemutatkozik a Kaplonyi Amatőr Színjátszó Társulat

Tavaly, egy kellemes őszi estén néhány lelkes kaplonyi lakos kezdeményezéseként alakult meg a Kaplonyi Amatőr Színjátszó Társulat, azaz a KASzT. A társulat vezetését Varga Sándor színművész vállalta el, a polgármester és az alapító tagok felkérésére.

Terveik között szerepel évente 1–2 színmű előadása, népszerűsítve ezáltal a színház szeretetét a kaplonyi emberek között, illetve gazdagítani, színesebbé tenni Kaplony kulturális életét. Ugyanakkor titkos vágyuk az is, hogy úgy a fiatal nemzedékben, mint az érdeklődő felnőtt lakosság körében is népszerűsítsék a színjátszást, tartalmas és kellemes időtöltést kínálva nekik ezzel. Várnak minden érdeklődőt a társulatukba, hiszen jó érzés tartozni egy közösséghez, együtt szórakozni és szórakoztatni!

„Az elmúlt 4 hónapban heti egy nap zajlottak a próbák, nagy lelkesedéssel, és fergeteges hangulattal. Egy nagyon jó, összetartó és támogató csapat alakult ki a hónapok folyamán, és bár néha akadtak nehézségek, akadályok, mindig sikerült alkalmazkodni és összehozni ezt a mostani produkciót. Hálás köszönet érte Varga Sándor színművésznek, aki sokszor a saját próbái, előadásai után autózott el Szatmárnémetiből Kaplonyba, hogy minket tanítson, és a saját szabadidejét áldozta fel erre, valamint köszönjük a börvelyi társulat 3 tagjának is, Azurák Krisztián, Erdei Zsigmond és Kiss Lajos amatőr színészeknek, akik besegítettek játékukkal, tapasztalataikkal és tanácsaikkal. Végül, de nem utolsó sorban köszönjük a polgármesteri hivatalnak is, hogy mindenben segítettek, hogy ez a társulat létrejöjjön.

Első előadásunk egy vígjáték lesz, Rejtő Jenő tollából, Úrilány szobát keres címmel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk március 6-án, vasárnap este 19 órától a kaplonyi kultúrotthonban. Jegyeket elővételben lehet vásárolni 15 lejes áron a kaplonyi polgármesteri hivatalban. A helyek száma korlátozott!” – áll a KASzT közleményében, melynek szerzői: szerző: Gaja Dalma és Csizmár Antal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: